Dag voor de secretaresse

Dag voor de secretaresse

Heb je ook zin om van secretaressedag een gezellige en leerzame dag te maken? Kom dan op 16 april naar een event vol workshops op het gebied van taal, schrijfvaardigheid en persoonlijke vaardigheden. Op deze Dag voor de secretaresse kun je ook ervaringen uitwisselen met andere secretaresses en netwerken. Het event wordt volledig door NIOW en BCN verzorgd, inclusief koffie, thee, lunch en afsluitende borrel. Je maakt na de opening de keus welke workshops je wilt gaan volgen. We bieden 6 workshops aan waarvan je er 3 kunt uitkiezen. Dit hoef je niet van tevoren te beslissen. Alle workshops sluiten goed aan bij jouw vakgebied. Aan het eind van de dag ga je met nieuw verworven kennis en een verrassing weer naar huis.

Programma

De Dag voor de secretaresse begint om 9.00 uur en eindigt om 16.30 uur. Vanaf 15.30 uur is er een gezamenlijke borrel.
De workshops duren 1,5 uur en de lunch is van 13.00 tot 14.00 uur.

Workshops

  • Piramideschrijven door Marita van Rijssen
  • Hoe zeg je nee en vindt men je nog steeds okay door Hanneke Janzen
  • How is your English? door Susma Jalimsingh
  • Wat houdt klantgericht schrijven in door Leontine Tacoma
  • Hoe word je een kei in notuleren door Carole Hoedemaker
  • Een klein dictee der Nederlandsche taal door Miriam Kerver
Klik hier voor een uitgebreide beschrijving van de workshops.

Locatie

BCN Amsterdam
Paasheuvelweg 35
1105 BG  AMSTERDAM

Je kunt gratis parkeren in de parkeergarage van BCN. De locatie is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Kijk voor meer informatie op de site van BCN

Investering

De investering voor deze dag met keuze uit 6 workshops, inclusief lunch en consumpties, is € 199,00 per persoon inclusief btw. Als je je opgeeft vóór 21 maart dan hanteren wij de vroegboekprijs van € 149,00 per persoon.
Kom je met meerdere personen uit één bedrijf dan is de vierde deelnemer gratis.

Annulering

Annulering is alleen mogelijk tot 1 april 2015. Na die datum ben je het volledige bedrag verschuldigd. Als je toch niet aanwezig kunt zijn op 16 april a.s. dan kan een collega in jouw plaats komen. Graag horen wij dit zo spoedig mogelijk.

Meer informatie

Voor meer informatie over de Dag voor de secretaresse kun je contact opnemen met Ingrid van Voorst. Tel. 030 - 20 40 245 of e-mail ivanvoorst@niow.nl.

Aanmelden Dag voor de secretaresse

Leuk dat je je wilt aanmelden voor de Dag voor de secretaresse. Vul hiervoor onderstaand formulier in. Bij vragen of problemen kun je contact met ons opnemen via 030 - 20 40 245.
Ga naar het aanmeldformulier© 2018 NIOW De Taal- en tekstexperts - De Dreef 21 3706 BR Zeist - Postbus 78 3700 AB Zeist - T 030 20 40 245