Onze aanpak

Als je via online training je Spaanse schrijfvaardigheid wilt verbeteren, dan kun je de online training Tutor uitbreiden met Coach. Je mag 12 keer een zelf geschreven tekst of een online gemaakte schrijfopdracht insturen naar een trainer. Binnen 48 uur krijg je persoonlijke feedback op je tekst. De trainer verwijst ook naar theorie die je in het Tutor-programma kunt bestuderen en naar oefeningen die je kunt maken om gemaakte fouten in je tekst een volgende keer te voorkomen. Coach is beschikbaar vanaf B1-niveau (volgens de Europese taalniveaus).

 

De prijs voor de online training Coach is inclusief het programma Tutor.

 

In de online leeromgeving vind je alles wat je nodig hebt om zelfstandig aan de slag te gaan: oefeningen, uitleg, woordenboeken, artikelen en video’s. Speciale apps zijn beschikbaar om je Italiaanse woordenschat en uitspraak te trainen. Ook daarin word je persoonlijk begeleid en krijg je feedback op jouw prestaties. Kortom: de ideale leeromgeving om snel en efficiënt Spaans te leren!

 

Resultaat

Het flexibele e-learningprogramma draagt bij aan het verhogen van je Europese taalniveau Spaans met één subniveau. Bovendien ga je actief aan de slag met het verbeteren van je Spaanse schrijfvaardigheid, zodat je op dit vlak ook een verbeterslag maakt.

 

Voorbereiding

Om te starten met de e-learning (Tutor) maak je eerst een online taaltoets om een inschatting te maken van je huidige taalniveau. De toets duurt 10 tot 60 minuten, afhankelijk van je taalniveau. Zodra we je niveau weten krijg je 6 maanden lang toegang tot Speexx. Je gaat dan zelfstandig starten met de e-learning uit het Tutor-programma. 


Inhoud

Via Coach kun je 12 keer een eigen tekst of schrijfoefeningen insturen naar een trainer voor persoonlijke feedback. Als je geen eigen teksten hebt, dan zijn er in Coach zakelijke schrijfopdrachten beschikbaar die je kunt maken en insturen.

 

Deze training wordt gecombineerd met online leren Tutor. Daar ga je aan de slag met woordenschat, uitspraak, grammatica, luister- en leesvaardigheid. Het lesprogramma is afgestemd op jouw taalniveau. De studiebelasting voor Tutor is (gemiddeld) 36 uur. Daarnaast krijg je toegang tot een uitgebreide bibliotheek met aanvullend oefenmateriaal voor meer dan 3.000 extra studie-uren. Specifieke apps zijn beschikbaar voor het oefenen van woordenschat en uitspraak.