Onze aanpak

Je gaat zelfstandig aan de slag met e-learning (programma Tutor) en daarnaast volg je via de online leeromgeving lessen in de virtuele klas. Je schrijft jezelf in voor de door jou uitgekozen onderwerpen. Met maximaal 8 deelnemers per groep, die van over de hele wereld kunnen meedoen, krijg je gedurende 45 minuten les van een native speaker Italiaans. Je hebt live contact met de trainer en de andere deelnemers. De lessen zijn zowel overdag als 's avonds beschikbaar. Je kunt je voor maximaal 12 lessen inschrijven.

 

De prijs voor deze training is inclusief de online training Tutor.

 

Voorbereiding

Om te starten met de e-learning maak je eerst een online taaltoets om een inschatting te maken van je huidige taalniveau Italiaans. De toets duurt 10 tot 60 minuten, afhankelijk van je niveau. Zodra we weten op welk niveau je gaat starten, krijg je 6 maanden lang toegang tot Speexx en kun je je aanmelden voor de lessen in de virtuele klas.

 

Resultaat

Met deze training kun je je Europese taalniveau Italiaans met één subniveau verhogen.

 

Inhoud

Je krijgt toegang tot een online leeromgeving waarin je op een gestructureerde en motiverende manier aan je Italiaanse woordenschat, uitspraak, grammatica, luister- en leesvaardigheid werkt. In speciale 'theme centres' kun je je specifieke vaardigheden oefenen: uitspraak, grammatica, etc. Voor de virtuele klas kun je kiezen uit vele onderwerpen.