Onze aanpak

De online taaltraining Tutor is geschikt voor iedereen die zijn Italiaanse taalvaardigheid wil verhogen om duidelijk en doeltreffend te kunnen communiceren. Deze e-learning wordt aangeboden op verschillende Europese taalniveaus van A2 tot C2. De e-learning wordt afgestemd op jouw taalniveau.

 

De training bestaat uit e-learning via een professioneel online programma ondersteund door Speexx. Het taaltrainingsprogramma helpt je om je Italiaans te verbeteren op een manier die bij jou past en op het moment dat het jou uitkomt. 

 

Je werkt aan het uitbreiden van je Italiaanse woordenschat, leren van grammatica en oefenen met  luister- en leesvaardigheid. Het e-learningprogramma is 24/7 beschikbaar. In de digitale leeromgeving vind je alles wat je nodig hebt om zelfstandig aan de slag te gaan: oefeningen, uitleg, woordenboeken, artikelen en video’s. Zelfs uitspraak en nieuwe woorden train je online.


Voorbereiding

Om te starten met de e-learning maak je eerst een online taaltoets om een inschatting te maken van je huidige taalniveau Italiaans. De toets duurt 10 tot 60 minuten, afhankelijk van je niveau. Zodra we weten op welk niveau je gaat starten, krijg je 6 maanden lang toegang tot Speexx.

 

Resultaat

Met behulp van de online taaltraining Tutor kun je je taalniveau Italiaans met een subniveau verhogen, zodat je beter kunt communiceren.

 

Voordelen online leren

  • Zelf tempo en tijdstip van leren bepalen.
  • Hoog rendement omdat je meer uren actief bezig bent met het Italiaans leren.
  • Geen reistijd, geen regelwerk. 
  • Ondersteuning in het Nederlands of een andere taal mogelijk.
  • Inloggen kan via een laptop, computer, tablet of smartphone.