Onze aanpak

Als je echt intensief met het verbeteren van je Duitse taalvaardigheid aan de slag wilt, dan kun je de online training Tutor + Coach uitbreiden met 1-op-1 lessen in een virtuele klas met een 'dedicated' trainer. Dit is een individuele maatwerktraining met de nadruk op Duitse spreek- en schrijfvaardigheid.

Onderwerpen die tijdens een les behandeld kunnen worden zijn bijvoorbeeld professioneel telefoneren, het deelnemen aan vergaderingen, het schrijven van e-mails en presenteren. De trainingen kunnen online of telefonisch worden gevolgd. 

 

De kosten voor de online training 1-op-1 zijn inclusief de programma's Tutor en Coach.

 

In de online leeromgeving vind je alles wat je nodig hebt om zelfstandig aan de slag te gaan: oefeningen, uitleg, woordenboeken, artikelen en video’s. Speciale apps zijn beschikbaar om je Duitse woordenschat en uitspraak te trainen. Ook daarin word je persoonlijk begeleid en krijg je feedback op jouw prestaties. Kortom: de ideale leeromgeving om snel en efficiënt Duitse te leren!

 

Resultaat

Het flexibele e-learningprogramma draagt bij aan het verhogen van je Europese taalniveau Duits met één subniveau. Bovendien bieden de 1-op-1 lessen in de virtuele klas je extra ondersteuning.

 

Voorbereiding

Om te starten met de e-learning maak je eerst een online taaltoets om een inschatting te maken van je huidige taalniveau Duits. De toets duurt 10 tot 60 minuten, afhankelijk van je taalniveau. Zodra we je niveau weten krijg je 6 maanden lang toegang tot Speexx. Je gaat zelfstandig starten met de e-learning uit het Tutor-programma. Daarnaast ga je online lessen volgen in de virtuele klas. Deze kun je zelf inplannen op een moment dat het jou uitkomt. Dit zijn 18 individuele 1-op-1 lessen afgestemd op jouw leerwensen.


Inhoud

De individuele maatwerk training is gericht op zakelijke spreekvaardigheid en schrijfvaardigheid Duits, passend bij jouw werkomgeving. Je kunt eigen teksten en onderwerpen met de trainer bespreken en zo je persoonlijke leerdoelen behalen. Je kunt de 1-op-1 lessen tot 30 minuten voor aanvang boeken. Annuleren kan tot 4 uur voor de starttijd. Je kunt je maximaal voor 18 lessen inschrijven.

 

Deze 1-op-1 training wordt gecombineerd met online leren via Tutor + Coach. Daar ga je aan de slag met woordenschat, uitspraak, grammatica, luister- en leesvaardigheid. Het lesprogramma is afgestemd op jouw taalniveau. De studiebelasting voor Tutor is (gemiddeld) 36 uur. Daarnaast krijg je toegang tot een uitgebreide bibliotheek met aanvullend oefenmateriaal voor meer dan 3.000 extra studie-uren. Specifieke apps zijn beschikbaar voor het oefenen van woordenschat en uitspraak.