Open training

Taaltrainingen

Online taaltraining Live

<< Terug naar overzicht Open trainingen


U kunt de online training Tutor uitbreiden met groepslessen in de virtuele klas. Dit zijn lessen in een online leeromgeving die worden verzorgd door een native speaker. U kunt zichzelf aanmelden voor 12 lessen die 45 minuten duren. De onderwerpen zijn heel divers, van algemeen tot specifiek, en u kunt zelf beslissen aan welke virtuele klas u wilt deelnemen. U schrijft zich via de online leeromgeving in voor een les en u kiest zelf het tijdstip dat u het beste uitkomt. Met maximaal 8 deelnemers in een groep kunt u effectief uw taalvaardigheid onder begeleiding van een ervaren trainer verbeteren. U kunt kiezen voor de talen Engels, Frans, Duits, Spaans of Italiaans. Het e-learningprogramma is 24/7 beschikbaar. De prijs voor deze training is inclusief de online training Tutor.

Resultaat

In de online training Live gaat u zelfstandig aan de slag met e-learning en krijgt u 12 lessen van een native speaker in de virtuele klas. Met deze online training kunt u uw taalvaardigheid met één subniveau verhogen.

Voor wie is deze training?

De online training Live is bedoeld voor iedereen die naast de online training Tutor ook lessen in de virtuele klas wil volgen. U kunt uw eigen lessen kiezen, plannen en volgen. Dit biedt u flexibiliteit en een goed leerrendement.

Wat kunt u verwachten?

U gaat zelfstandig aan de slag met e-learning (Tutor) en daarnaast volgt u via de online leeromgeving lessen in de virtuele klas. U schrijft zichzelf in voor de door u uitgekozen onderwerpen. Met maximaal 8 deelnemers per groep, die van over de hele wereld kunnen meedoen, krijgt u gedurende 45 minuten les van een native speaker. U heeft live contact met de trainer en de andere deelnemers. De lessen zijn zowel overdag als 's avonds beschikbaar. U kunt zich voor maximaal 12 lessen inschrijven.

Technische voorwaarden zijn een goede internetverbinding, een webcam en bij voorkeur een headset (in ieder geval een geluisdskaart en een microfoon in uw computer).

Inhoud

U krijgt toegang tot een online leeromgeving waarin u op een gestructureerde en motiverende manier aan uw woordenschat, uitspraak, grammatica, luister- en leesvaardigheid werkt. In speciale thema centres kunt u uw specifieke vaardigheden oefenen: uitspraak, grammatica, business English, etc.

Deze videotour geeft u een beeld van de diversiteit in de online leeromgeving.

Voor de virtuele klas kunt u kiezen uit vele onderwerpen. Een greep uit het aanbod:
A looming crisis, Growing the competention, Let’s negotiate, Investor world, Leading projects, Working abroad, Travelling, Helping the enviroment, Outsourcing and job search engines, Marketing our product, Social communication, Management consulting, Compensation and benefits, Difficult issues at work, Monitoring the workplace, Civil engineering, Agreeing and disagreeing, The marketing plan.

Online coaching
Als u graag persoonlijke feedback wilt ontvangen op uw tekst (bijvoorbeeld e-mail, brief of rapport) dan kunt u uw trainingen uitbreiden met online coaching. U kunt uw eigen e-tekst insturen en u krijgt die terug met leerzame en persoonlijke feedback.

De kosten voor online coaching zijn € 60,00 exclusief btw en kan alleen in combinatie met Speexx Live worden afgenomen.

Past deze training bij mij?

Deze training past bij u als u:
  • Graag online uw taalvaardigheid wilt verhogen;
  • Naast e-learning ook lessen in de virtuele klas wilt volgen;
  • Groepslessen wilt volgen gegeven door een native speaker.
Let op: prijs voor deze training is exclusief btw.

Wat kost het?

De training kost € 570,- per persoon. Het totaalbedrag is inclusief alle bijkomende kosten zoals administratiekosten, verblijfskosten en kosten voor materiaal. Alleen eventuele parkeerkosten zijn niet inbegrepen. Onze trainingslocaties zijn echter prima per openbaar vervoer bereikbaar. Een goed en duurzaam alternatief.

Duur van deze training

Beoordeling "Online taaltraining Live"

(4.5)
Gebaseerd op 1 beoordelingen.

Prijs: € 570,- (all-in)

Ik heb een vraag

Bel 030 - 20 40 245 voor meer informatie of stel uw vraag hieronder.
Naam
Organisatie
E-mail
Telefoon
© 2018 NIOW De Taal- en tekstexperts - De Dreef 21 3706 BR Zeist - Postbus 78 3700 AB Zeist - T 030 20 40 245